T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / KEÇİÖREN - Paşalı Necati İlkokulu

BİZ DEĞERİZ PROJESİ SEVGİYLE BAŞLADI…

BİZ DEĞERİZ PROJESİ SEVGİYLE BAŞLADI…

 

    Okulumuzun Sabahçı Ana sınıfı grupları "Değerler Eğitimi Projesini" uygulamaya başlamıştır. Bu proje kapsamında da Aralık ayında ilk olarak SEVGİ teması işlenmiştir. Okul ve Öğretmen Sevgisi, Arkadaşlık, Aile sevgisi gibi konulara yer verilmiştir.

Yaptığımız çalışmalardan bazıları;

       Sevgi keseleri oluşturup evde ailemizden aldığımız sevgimizi öğretmenimize getirdik. Öğretmenimiz de bizim sevgimizi kalbine yerleştirdi.

“ÖĞRETMENİMİZİN KALBİ ÖĞRENCİLERİNİN SEVGİLERİYLE DOLU”

       Sınıf fotoğrafımızdan yapboz oluşturduk. Yapbozun her parçasını eve götürüp ertesi gün geri getirdik. Böylece kendimizi değerli hissedip sorumluluk kazandık.

“BİRLİKTEYİZ MUTLUYUZ”

      Ailemize resimler yapıp duygu ve düşüncelerimizi anlatan mektuplar yazdık Ailemiz de bizim için mektup yazdı. Sınıfımızda mektuplarımızı okuyup ailemize olan sevgimizden bahsettik.

“SEVGİ BİR BÜTÜN OLMAKTIR.”

 

BİZ DEĞERİZ PROJESİ BİZ DEĞERİZ PROJESİ BİZ DEĞERİZ PROJESİ BİZ DEĞERİZ PROJESİ BİZ DEĞERİZ PROJESİ BİZ DEĞERİZ PROJESİ BİZ DEĞERİZ PROJESİ BİZ DEĞERİZ PROJESİ BİZ DEĞERİZ PROJESİ BİZ DEĞERİZ PROJESİ BİZ DEĞERİZ PROJESİ BİZ DEĞERİZ PROJESİ BİZ DEĞERİZ PROJESİ BİZ DEĞERİZ PROJESİ BİZ DEĞERİZ PROJESİ BİZ DEĞERİZ PROJESİ BİZ DEĞERİZ PROJESİ BİZ DEĞERİZ PROJESİ BİZ DEĞERİZ PROJESİ BİZ DEĞERİZ PROJESİ BİZ DEĞERİZ PROJESİ   

 

 

 

 

 

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 14.01.2014 - Güncelleme: 04.09.2023 16:28 - Görüntülenme: 2153
  Beğen | 0  kişi beğendi