ANKARA / KEÇİÖREN - Paşalı Necati İlkokulu

Başöğretmen Burhan AKÇADAĞ - Okul Müdürü

09/02/1973 tarihinde Zonguldak’ta doğan Burhan AKÇADAĞ, ilk ve orta öğrenimini Zonguldak’ta tamamlamıştır. 1995 yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun olmuştur. 2007 yılında Yüksek Lisans: Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Entitüsü’nde Kamu Yönetimi  yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Hâlen Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gazetecilik Ana Bilim Dalında, doktora eğitimine devam etmektedir.

Meslek hayatına 1995 yılında Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde öğretmen olarak başlamıştır. 2005 yılında Kdz.Ereğli Kepez İlköğretim Okuluna Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2010-2013 yılları arasında Kdz.Ereğli’de Kayabaşı Alemdar İlköğretim Okulu müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2014 yılında Isparta Merkez Naşide Halil Gelendost İlkokulu Müdürü olarak görev yapmıştır. 2019-2023 yılları arasında Kocatepe İlkokulu´ nda müdür yardımcısı olarak görev yapmıştır. 01/11/2023 tarihinde  Paşalı Necati İlkokulu Müdürü olarak göreve başlamıştır.